Hein Lommers ~ Fractievoorzitter

Vanaf mijn 14e (in 1976) woon ik in Loon op Zand, ik ben geboren in Tilburg, we hadden destijds veel familie wonen in Loon op Zand dus ik kom er al vanaf mijn geboorte regelmatig. Ik ben getrouwd met Krista en we hebben 1 dochter. Sinds kort ben ik de trotse opa van een kleindochter.
Ik werk al ruim 36 jaar in de zakelijke dienstverlening, waarvan bijna 33 jaar bij Deloitte accountancy & advies BV, momenteel in de functie van senior-manager in de vestigingen Breda en Eindhoven, ik richt me met name op relaties in het midden- en kleinbedrijf.
Sinds 2019 ben ik fractieondersteuner van VoorLoon en namens VoorLoon heb ik zitting in het audit cie van onze gemeente.
Zolang ik in Loon op Zand woon heb ik me ingezet voor diverse verenigingen en instanties zoals buurtvereniging De Hummeltjes, midgetgolfvereniging de Finantiën, bestuur Ontmoetingscentrum De Hoorn, Tafeltennisvereniging de White Balls, sportraad van de gemeente Loon op Zand, bestuur bibliotheek gemeente Loon op Zand en Tennisvereniging Loon op Zand .
Ik voel me thuis in ons mooie dorp en wil graag een bijdrage leveren aan onze gemeenschap.

Jan Brekelmans

Jan Brekelmans ~ Wethouder Financiën, Grondbedrijf, Grondstoffenbeleid, Openbaar groen, Verkeer en Infra 

Ik ben in Kaatsheuvel geboren. Sinds 2002 woonachtig in het dorp Loon op Zand. Ben getrouwd en vader van drie kinderen die inmiddels uit huis zijn, maar allen woonachtig in het dorp. 40 jaar werkzaam geweest bij Friesland/Campina in diverse sales functies.  Sinds 2002 zet ik mij in al voor “Voor Loon”.  Vanaf 2002  tm 2019 als raadslid waarvan 10 jaar alsFractievoorzitter. Mijn motivatie om mij als raadslid “Voor Loon” voor Loon op Zand in te zetten was heel eenvoudig. Ik heb bewust gekozen voor deze kern van onze gemeente en wil alles in het werk stellen om het al fraaie dorp, nog fraaier te maken. Sinds Februari 2019 heb ik de functie van wethouder overgenomen van Wil Ligtenberg. De functie houdt in dat ik mij dagelijks inzet voor het Sociale domein (Jeugdhulp, uitvoering Wet Maatschappelijke zorg) onderwijs en realiseren van de nieuwe Wetering.

Wil Ligtenberg

Wil Ligtenberg ~ Voorzitter

Mijn naam is Wil Ligtenberg, geboren en getogen in het kerkdorp Loon op Zand. Ik ben al jaren politiek actief voor (de voorlopers van) Voor Loon.
Ik was meer dan 40 jaar getrouwd met Rose-Marie. Zij is helaas overleden.
Samen hebben we 2 kinderen en 5 kleinkinderen.
In 1990 werd ik raadslid en in 1997 wethouder.
Tot begin 2019 was ik wethouder voor het sociale domein en onderwijs. Dat werk heb ik altijd met plezier gedaan.
Begin 2019 heb ik afscheid genomen van het wethouderschap. Graag zet ik mijn ervaring nu in als voorzitter van Voor Loon.

Kiki van Eijndhoven ~ Raadslid

Wat ik de inwoners van Loon op Zand vooral wil meegeven: “Blijf er voor elkaar. Dat is belangrijk. Ik, maar ook de andere leden van Voor Loon, wil het beste voor al onze bewoners. Van jong tot oud. We willen dat Loon op Zand een leuk en leefbaar dorp blijft. Daar kunnen we samen voor zorgen.”

Krista Lommers ~ Secretaris

Op mijn 15e (in 1977) verhuisde ik, vanuit Zuid-Limburg met mijn ouders naar Loon op Zand en ik ben er nooit meer weggegaan. Ik ben getrouwd met Hein en we hebben 1 dochter gekregen. Sinds kort ben ik de trotse oma van een kleindochter die gezellig om de hoek woont.
Ik werk al 13 jaar als praktijkmanager op de Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan in Kaatsheuvel en als administratief medewerker bij de Fysiopraktijk op de Kloosterstraat in Loon.
Sinds 2018 ben ik secretaris van het bestuur van VoorLoon.
Zolang ik in Loon op Zand woon heb ik me ingezet voor diverse verenigingen en instanties zoals Tafeltennisvereniging de White Balls, de Ouderraad van de Blokkendoos, Rond de Toren en de Bridgeclub.
Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de gemeenschap en contact te hebben met dorpsgenoten. VoorLoon timmert hard aan de weg en heeft hart voor ons dorp en daar wil ik graag deel van uitmaken.

Bram Nieuwenhuisen ~ Penningmeester & Fractieondersteuner

Vanaf mijn derde woon ik met veel plezier in Loon op Zand. Ik ben opgegroeid in het ‘Loukestroatje’. Inmiddels woon ik ruim drie jaar met mijn vrouw en twee kinderen in Molenwijck Zuid. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als manager engineering bij Lion Protects, een bedrijf dat brandweer-trainingscentra en -producten maakt.
Ook ben ik actief als bestuurslid van Koninklijke Sophia’s Vereeniging. Daarnaast volleybal ik bij de recreanten van Set-Up en ben ik actief bij het gilde Sint Ambrosius.
Graag wil ik me inzetten voor een mooi en leefbaar Loon op Zand.
Willem

Willem Ligtenberg ~ Fractieondersteuner

Ik ben Willem Ligtenberg, 38 jaar, ik ben opgegroeid in Loon op Zand. Na een tijdje in de Reeshof gewoond te hebben wonen we alweer drie jaar in Loon. Ik ben getrouwd met Marjolein en vader van twee kinderen. Onze oudste zoon heeft het syndroom van Down, waar we ons leven wel op hebben aangepast.
Onze jongste zit op de peuterspeelzaal en zal na de zomervakantie naar de basisschool gaan.
Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen bedrijf, 42Analytics, waar ik bedrijven door het toepassen van data science help meer met hun data te doen. Ik ben in het verleden betrokken geweest bij de activiteitencommissie van De Kuip.
Ik was al vroeg geïnteresseerd in de lokale politiek (ik herinner me nog groene wuppies in een carnavalsoptocht), maar dit is voor het eerst dat ik me er ook actief voor ga inzetten.